Diandralta Dynamiittii 24.10.

Diandra julkaisee uuden albumin Dynamiittii 24.10.

Diandran ensimmäinen suomenkielinen albumi on nyt valmis. Dynamiittii -levyä on valmisteltu rauhassa eri biisitekijöiden kanssa, joita ovat mm. Sakke Aalto, Ilkka Wirtanen, Sanni Kurkisuo, Henri Lanz ja Kasmir. Diandra on osallistunut myös itse biisien tekoon ja kokonaisuus on vahvasti hänen näköisensä. Eka sinkku Paha poika julkaistiin kesällä ja otettiin ihastuksella vastaan, sinkku onkin ylittänyt jo kultarajan. Juuri julkaistu uusi sinkku Onni on valloittaa parhaillaan radioaalloilla ja raikkaalla videollaan! Levyllä kuullaan lisää modernia poppia r&b- ja hiphop–vivahtein, pääosassa kuitenkin Diandran vahva, uskomattoman monimuotoinen laulu. Levyn tuottajina ovat toimineet Sakke Aalto, MGI, Op Beats & Mats Takila ja Mikko Tamminen. Diandraa nähdään levyn julkaisun jälkeen myös keikoilla, julkkarikeikka on Helsingin Tavastialla 29.10.
Diandra voitti vuonna 2012 Idols-kilpailun, jonka jälkeen julkaistiin lähes platinamyyntiin yltänyt debyyttialbumi Outta My Head. Viime keväänä Diandra häikäisi tv-katsojia biisivalinnoillaan ja tulkinnoillaan Tähdet tähdet –ohjelmassa. Parhaillaan hän ihastuttaa tv:ssä The Voice Kids-ohjelman tähtivalmentajana. Diandra on tehnyt paljon omaa keikkaa ja häntä on nähty keikoilla myös mm. Cheekin ja Jari Sillanpään kanssa. Laaja-alainen laulaja on myös kysytty fiitteihin, joita hän on tehnyt mm. Mikael Gabrielin ja Uniikin sinkuille.

www.facebook.com/DiandraVirallinen
instagram.com/diandraelle

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com

Haastattelupyynnöt:
Satu Snellman / Universal Music
puh. +358 40 5088190
satu.snellman@umusic.co