DEBYYTTIALBUMIN JULKAISEVA ARTISTILUPAUS TOVE LO SUOMEEN

TOVE LO:N DEBYYTTIALBUMI – QUEEN OF THE CLOUDS

”Sharp lyrics and finely tooled production power one of the year’s strongest pop releases” – TIME

Naapurimaastamme Ruotsista sihahtelee maailmalle uusia artisteja ennätysvauhtia. Viime vuonna DJ/tuottaja Avicii teki todellisen läpimurron kollega-trio Swedish House Mafian luodessa EDM-musiikin polkua valmiiksi jo vuonna 2010.

Tuorein breakthrough-artistilupaus on 26-vuotias ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Tove Lo. Tove on kirjoittanut kappaleita myös muille artisteille (mm. Icona Pop, Alesso) huipputuottaja Max Martinin tiimissä.

Tove tuli Suomessa tunnetuksi jättihitillään ”Habits (Stay High)”, joka nousi kovaan radiosoittoon. Tällä hetkellä kappale valloittaa maailmaa nousten Billboard HOT-100-listan sijalle 16 ja USA:n iTunesin viidenneksi.
”Habits (Stay High)” on myynyt Suomessa kultaa. Kysyntää artistin perään on ympäri maailman ja nyt häntä viedään. Ruotsalaislahjakkuus on vieraillut monissa tunnetuissa talk show -ohjelmissa kuten Jimmy Kimmel ja Conan O’Brien. Tove Lo lämmittelee Katy Perrya Prismatic World Tourilla Australiassa marras-joulukuussa.

Yhdeksi tämän hetken mielenkiintoisimmaksi pop-artistiksi tituleerattu Tove Lo julkaisee tänään 24. syyskuuta debyyttialbuminsa ”Queen Of The Clouds”, joka koostuu kolmiosaisesta emotionaalisesta tarinasta: ”The Sex, The Love ja The Pain.”.

Tove Lo saapuu Suomeen esiintymään 15. lokakuuta Elle Style Awards -gaalaan. Tapahtuma televisioidaan ja näytetään AVA-kanavalla lauantaina 18. lokakuuta (uusinta 19.10. AVA, 24.10. MTV3).

Lisätiedot:
Anniina Baumann / Universal Music
anniina.baumann@umusic.com
050-3691652