LADY GAGA JA TONY BENNETT JULKAISEVAT YHTEISALBUMIN

LADY GAGA & TONY BENNETT – CHEEK TO CHEEK

Ystävykset Lady Gaga ja Tony Bennett julkaisevat yhteisen jazz-albumin ”Cheek to Cheek” perjantaina 19. syyskuuta. Levyä työstettiin yli vuoden verran ja se äänitettiin New Yorkissa.

Tähtien yhdessä albumille valitut kappaleet ovat klassisia jazz-biisejä, joita laulajalegenda Tony Bennett on uransa aikana esittänyt monia kertoja. Lady Gaga on pienestä tytöstä asti laulanut jazzia, joten levyn tekeminen modernilla twistillä oli Gagalle luonnollista. Albumilla kuullaan parin duettoja, mutta myös soolovetoja.

Kaksikon ”Cheek to Cheek” –albumilla kuullaan muun muassa Cole Porterin klassikkokappale ”Anything Goes” sekä Jimmy McHughin ja Dorothy Fieldsin ”I Can’t Give You Anything But Love”.

Pitkän musiikkiuran tehnyt 88-vuotias Tony Bennett ja jo ikoni-statuksen saavuttanut Lady Gaga tapasivat toisensa The Robin Hood Foundation -gaalassa 2011, jolloin Bennett pyysi Gagaa laulamaan kanssaan dueton herran tulevalle ”Duets II”-albumille.

Lisätiedot:
Anniina Baumann / Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com
050-3691652