TCT vaihtaa Rannalta Rammaamaan

TCT pokkasi juuri kultalevyn esikoissinkustaan Rannalle!

Rannalle-kutsulta ei tänä kesänä ole voinut välttyä. Biisi nousi kesän aikana todelliseksi kesähitiksi, Spotifyn kuuntelun kärkeen ja sen videota on katseltu 1,8milj kertaa! T.L, Comeetta ja Tiahu eivät ole kuitenkaan jääneet biitsille lekottelemaan vaan kesän aikana on valmistunut uusi sinkku Rammaa! Rammaa julkaistaan perjantaina 5.9.

Rammaa jatkaa Rannalle hitin hillitöntä party hop-menoa astetta kovemmalla vaihteella. Kolmikon lanseeraama party hop -genre pitää sisällään häpeilemätöntä hauskanpitoa, positiivista hölmöilyä ja aivan armotonta energiaa. Tämä kaikki tiiviistyy Rammaa –kehoitukseen, jota TCT valoittaa lisää:”Rammaa tarkoittaa superbailaamist, ei mitää normaalii tanssimist ja juhlimist vaa täydel fiiliksel ja tunteel bailaamist! Kun rammataa ni kaikki tunteet ja fiilikset päästetää vapaaks, päästään hurmiotilaan, kuten biisissä lauletaan..tää on pelkkää euforiaa, unohdin järjen himaan…”

Rammaa sinkun videolla toistuu biisin sanoma, biletetään niin pitkään kunnes jaksetaan ja sitten vielä lisää! Video on katsottavissa YouTubessa perjantaina heti aamusta.

Rannalle –hitin myötä TCT:n keikkakalenteri on täyttynyt hurjalla vauhdilla – bändille on jo buukattuna yli 40 keikkaa, takana mm. Olympiastadion, Tikkurila festivaali, Kotkan meripäivät, PipeFest, Hartwall Areena jne. Seuraavaksi TCT nähdään Tavastialla 5.9. Jannan lämmittelijänä. T.L, Comeetta, Tiahu ja DJ Arctic Nerd ovat livesetissään aivan vastustamattomia! Laulava, räppäävä, hyppivä ja hullutteleva ryhmä saa nopeasti mukaansa minkä vaan yleisön – todella intensiivinen fanikunta on kovassa kasvussa!

Lähiaikojen keikat:
05.09. Tavastia, Helsinki
06.09. Viihderavintola Konsta, Kaustinen
13.09. Westy Bar & Club, Espoo
20.09. Bar Oscar, Lapua
26.09. MMA Party Night, Kisko-klubi, Veturitallit, Jyväskylä (-S-)
27.09. Stage Bar, Parkano
01.10. TBA, Espoo (-S-)
01.10. yksityistilaisuus
17.10. Fanifest, Himos Areena, Jämsä (-S-)
17.10. Bar Passion, Lost in Music, Tampere
18.10. Villi Nightclub, Kankaanpää (-S-)
18.10. Villi Nightclub, Kankaanpää
25.10. Mietaan NS, Kurikka (-S-)
31.10. Nuclear Nightclub, Oulu (-S-)
31.10. Nuclear Nightclub, Oulu
01.11. Viihderavintola Medusa, Oulainen

www.facebook.com/OfficialTCT
@tctmusiikki

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo
+358 40 843 3169
mikko.varjamo@mymusicagency.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
p. 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com
www.universalmusic.fi