Von Hertzen Brothers valmistelee uutta albumiaan isolla kansainvälisellä satsauksella!

Von Hertzen Brothers julkaisee uuden albumin maaliskuussa 2015
Levyn tuottajana legendaarinen Garth Richardson

Von Hertzen Brothersien kuudes albumi julkaistaan perjantaina 13.3.2015. Tuottajaksi on lupautunut maailmankuulu Garth Richardson (mm. Biffy Clyro, Rage Against The Machine), joka onkin jo työstänyt esituotantoa bändin kanssa Suomessa. Työ on sujunut mallikkaasti ja jatkuu maineikkaalla Richardsonin omistamalla The Farm Sound studiolla Vancouverissa Kanadassa syyskuussa. Studio on tullut aikoinaan tunnetuksi nimellä Little Mountain Studios ja siellä ovat levyttäneet mm. Aerosmith, AC/DC, Bon Jovi ja Metallica. Garth Richardson on työstänyt studiossaan viimeksi mm. Biffy Clyron edelliset albumit. Levyn miksaajana tulee toimimaan arvostettu Randy Staub, joka on miksannut mm. Metallican Black –albumin, Alice in Chainsin, Michael Bubblen ja HIMin levyjä. Staub sai juuri Grammy-ehdokkuuden uudesta Alice In Chains-albumista.
Uuden levyn teko on VHB:lta valtaisa satsaus – tekotapa on uusi ja budjetti moninkertainen edellisiin albumeihin verrattuna. Mikko von Hertzen kertoo uusista tuulista näin: “Me ollaan rakennettu kansainvälistä uraa kovalla työllä ja pieteetillä nyt viisi vuotta ja kollektiivinen fiilis on se, että nyt jos koskaan pitää laittaa korkeempaa vaihdetta silmään. Lähtökohtaisesti me haettiin levylle maailmanluokan tuottajaa, jonka todella uskoisimme tuovan jotain lisää tähän kuvioon. Garthin kanssa kemiat toimivat heti ja hänestä huokui vilpitön innostus uusia biisejämme kohtaan. On palkitsevaa jo itsessään päästä tekemään musaa legendaariseen studioon, mutta vielä hienompaa on se että saadaan tehdä uusi levy huipputiimin kanssa. Levyn miksaa Randy Staub, jolta ei myöskään natsoja puutu olkapäiltä.”
Tuottaja Garth Richardson hehkuttaa puolestaan bändin kanssa työskentelyä: “Working with the Von Hertzen Brothers is a dream come true. Besides being the coolest people on the planet, they are one of the hardest working bands I know . This will be a record that will be on everyone’s iPod, phone and turntable. Turn it up loud and get ready to rock. They are going to tear it up.”

Maaliskuussa julkaistavan, vielä nimeämattömän albumin ensimmäinen sinkku julkaistaan alkuvuodesta 2015. Albumi tullaan julkaisemaan samanaikaisesti myös muualla Euroopassa, USA:ssa ja Japanissa.

www.vonhertzenbrothers.com
www.facebook.com/vonhertzenbrothersofficial

MANAGEMENT:
Virpi Immonen/Fullsteam Management
virpi@fullsteam.fi

Keikkamyynti:
Fullsteam Agency
vhb@fullsteam.fi
Ari Koskinen 0400 808 952
Toni Ritonen 050 4044573

Lisätiedot&haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
satu.snellman@umusic.com
p. 09 615 46 705
www.universalmusic.fi