AMARANTHELTA UUSI ALBUMI LOKAKUUSSA

Ruotsalainen Amaranthe julkaisee kolmannen albuminsa ”Massive Addictive” lokakuun 17. päivä Spinefarm Recordsin kautta.

Uusi albumi on nimensä mukaisesti äärimmäisen tarttuva; täynnä koukuttavia ja takaraivoon jyskyttämään jääviä melodioita. Häpeilemättömästi poppia ja metallia yhdistelevä Amaranthe on mennyt uutukaisellaan taas askeleen pidemmälle ja aikaansaanut albumin, joka kuulostaa yhtä aikaa raikkaalta, raskaalta ja äärimmäisen energiseltä.

Bändin tavaramerkiksi on muodostunut kolmen erityylisen solistin käyttö ja sitä on luvassa myös ”Massive Addictive” -albumilla: bändin riveihin on Elize Rydin ja Jake E:n rinnalle noussut uusi vokalisti Henrik Englund Wilhelmsson.

Suomessa Amaranthe nähdään seuraavan kerran jo perjantaina, kun bändi nousee lavalle Porisperessä. Syyskuussa Amaranthe suuntaa yli kuukauden kestävälle Pohjois-Amerikan kiertueelle Within Temptationin kanssa.

”Massive Addictive” -albumin biisilista näyttää tältä:
1. Dynamite
2. Drop Dead Cynical
3. Trinity
4. Massive Addictive
5. Digital World
6. True
7. Unreal
8. Over and Done
9. Danger Zone
10. Skyline
11. An Ordinary Abnormality
12. Exhale

www.amaranthe.se
www.facebook.com/amarantheband
www.twitter.com/amaranthemetal

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Spinefarm Records / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com