TUOTTAJALEGENDA JS16 JA ERKKA JULKAISEVAT GIRLS ON FILM -SINGLEN

JS16 ja Erkka julkaisevat Duran Durania sämpläävän singlen 13. kesäkuuta
Tuottajat JS16 ja Erkka tarjoilevat Suomen suveen täydellisesti istuvan klubibiisin, joka päivittää nerokkaalla tavalla Duran Duranin vuonna 1981 ilmestyneen Girls on Film -hitin vuoteen 2014. Kappaleen takaa löytyvät suomalaisen tanssimusiikin supernimi Jaakko Salovaara eli JS16 ja maailmallakin arvostettu hyvässä nosteessa oleva tuottaja Erkka.
JS16 on pitkän linjan turkulainen tuottajapioneeri, jonka meriittilistalta löytyvät muun muassa maailmanlaajuisesti menestyneet Bomfunk MC’s, Darude sekä Mighty 44.

Erkka on aikaisemmin käyttänyt artistinimeä Michael Cassette ja hänen tuotantoaan ovat maailmalla tehneet tunnetuksi muun muassa Armin Van Buuren ja Tiësto.

Yhteisen biisin rakentaminen lähti Erkan kehittämästä nakuttavasta bassolinjasta ja Jaakko vanhana Duran Duran -fanina keksi lainata Girls on Film -kappaleesta elementtejä tuomaan tunnetta ja koukkua.
 Kyseessä ei kuitenkaan ole remix, alkuperäiset Duran Duran -samplet äänitettiin uudestaan.

Tuloksena on ytimekäs klubiraita, jota on hankala lyödä mihinkään yksittäiseen muottiin. Kappale tehtiin inspiraatio edellä ja lopputulos on raikas ja persoonallinen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Universal Music/ Jannika Nyqvist
Jannika.nyqvist@umusic.com/ 040 6842029