5 Seconds of Summer valloittaa maailmalla ja julkaisee debyyttinsä 27.6.!

Australiasta kotoisin oleva 5 Seconds of Summer eli Ashton Irwin, Calum Hood, Luke Hemmings ja Michael Clifford jatkavat menestystarinaansa. 5SOS nousi ensimmäisen kerran kuuluisuuteen YouTubeen lataamiensa cover –biisien kautta. Bändi saavutti nopeasti miljoonan rajan seuraajan sekä Twitterissä että Facebookissa. Ennen kuin edes levytyssopimusta oli allekirjoitettu, sai bändi mahdollisuuden toimia One Directionin lämmittelijänä osalla heidän maailmankiertuettaan viime vuonna.

5SOS sosiaalisen median huipulla

Maaliskuun 23. päivä julkaistu debyyttisingle ”She Looks So Perfect” sekä bändin debyytti –EP ”5 Seconds of Summer” menivät molemmat iTunesin ladatuimmaksi 49:ssä maassa. Bändin YouTube –videot ovat yltäneet yhteensä 65:een miljoonaan katselukertaan. Heillä on sosiaalisen median kanavilla yli 13 miljoonaa seuraajaa, mikä tekee heistä yhden seuratuimmista artisteista. Kaikki tämä ennen kuin edes ensimmäistä albumia on julkaistu. Bändin debyyttialbumi ”5 Seconds of Summer” julkaistaan perjantaina 27.6.

Missä heidät voi nähdä?

Tällä hetkellä bändi on One Directionin lämmittelijänä ”Where We Are” -kiertueella. Bändi saapuu loppuunmyydyille Tukholman -keikoille 13.-14.6.2014. Niille on mahdollista voittaa lippuja, josta lisätietoa seuraa myöhemmin.

www.5sos.com
https://www.youtube.com/5sos
www.twitter.com/5SOS
www.5sos-official.tumblr.com
https://plus.google.com/+5sosofficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Eveliina Lamppu
eveliina.lamppu@umusic.com / 040 -5065014