Deadmau5 julkaisee uuden albumin ja tulee keikalle Suomeen!

Kanadalainen, elektronisen musiikin tuottaja-DJ Joel Zimmerman, artistinimeltään deadmau5, julkaisee kesäkuun 17. päivä ”while (1<2)”-albumin.

Artistin seitsemäs studioalbumi ”while(1<2)” ‘while 1 is less than 2’ on artistin ensimmäinen tupla -albumi. JUNO Award -voittaja sekä Grammy -ehdokas deadmau5 on työstänyt tulevaa albumiaan Toronton -studiollaan ja julkaisu tulee olemaan hänen isoin musiikillinen projektinsa koskaan. Albumin ennakkotilauksen yhteydessä saa ladata ilmaiseksi neljä biisiä. Kyseisiä biisejä varten on suunniteltu omat ainutlaatuiset sinkunkannet.

“It’s a good mix of sh*t I want to do versus sh*t people want to hear or what they would expect. It’s a good balance. It’s not like, ‘Oh, it’s such a departure. He’s doing smooth jazz,’” kuvailee deadmau5 “while (1<2)” –albumiaan.

Deadmau5 muistetaan parhaiten biiseistään “Professional Griefers,” “Sofi Needs A Ladder”, “Ghosts ‘n’ Stuff” ja “I Remember”. Hän on saavuttanut ensimmäisen listasijan Billboard Dance/ Electronic -listalla, toisen listasijan Billboard Independent Album -listalla sekä viidennen listasijan Billboard Digital Album -listalla.

Deadmau5 esiintyy Helsingin Weekend Festivalilla elokuussa. Weekend Festival järjestetään 15.–16. elokuuta Helsingin Kyläsaaressa.

Katso täältä albumin ensimmäisen “Avaratia” –biisin maistiainen

 
www.deadmau5.com
www.mau5trap.com
www.facebook.com/deadmau5
www.twitter.com/deadmau5
www.deadmau5.tumblr.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Eveliina Lamppu 040-5065014
eveliina.lamppu@umusic.com