Nyt Rannalle – kehoittaa TCT! Biitsille, bileisiin ja Helsingin Olympiastadionille

TCT on positiivisenerginen party-hop-kolmikko Helsingistä.
Eka sinkku Rannalle julkaistaan perjantaina!

Parikymppiset T.L, Comeetta ja Tiahu ovat tehneet musaa yhdessä jo pitkään ja ilahduttaneet nuorta yleisöä hillittömillä keikoillaan kautta maan. TCT:n iloiselle ja vauhdikkaalle meiningille on vaikea löytää suomalaista esikuvaa ja siksi omalle musiikkityylille on keksitty oma nimi party-hop. Popin ja hiphopin yhdistävään genreen sisältyy myös hyväntuulinen hölmöys, häpeilemätön hauskanpito ja rento asenne kaikkeen tekemiseen. Lähimpiä kansainvälisiä referenssejä voisivat olla vaikka Far East Movement tai LMFAO.
TCT:n ensimmäinen virallinen sinkku Rannalle julkaistaan 25.4. Rannalle sinkulla kuuluu kolmikon valloittava, mukaansatempaava energia ja kesäloman vastustamaton kutsu – biitsille ja bileisiin! Biisin tuotannosta vastaa Erik Nyholm ja mukana sinkulla fiittaa Jontte Valosaari.
T.L, Comeetta ja Tiahu ovat itseoppineita musantekijöitä. Samanhenkinen musamaku saatteli T.L:n ja Comeetan kouluaikoina tekemään musiikkia yhdessä. Innostus ja yhteinen näkemys johdatteli myös esiintymään ja keikkasettiin löytyi mukaan tuttu DJ Arctic Nerd ja myöhemmin myös T.L:n veli Tiahu. Neljän hengen keikkakombona TCT toimii loistavasti! Laulava, räppäävä, hyppivä ja hullutteleva kolmikko saa nopeasti mukaansa minkä vaan yleisön – ja fanikunta kasvaa vauhdilla. Keikkakokemusta on karttunut jo monenlaisista nuorisotapahtumista. Yksi ylittämätön on kuitenkin edessä tulevana kesänä kun TCT pääsee lämmittelemään Robinia Helsingin Olympiastadionille 9.7.!
TCT työstää parhaillaan debyyttialbuminsa materiaalia. Lisää kuultavaa siltä saadaan syksyllä – mutta sitä ennen – Rannalle!

https://www.facebook.com/OfficialTCT

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo
+358 40 843 3169
mikko.varjamo@mymusicagency.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
p. 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com
www.universalmusic.fi