Santa Cruz Skid Row’n lämmittelijäksi

Kovassa nosteessa oleva helsinkiläisretkue Santa Cruz lämmittelee kesäkuussa amerikkalaista Skid Row’ta neljän keikan verran. Bändit nähdään 8.6. Münchenissä, 10.6. Bochumissa, 11.6. Mannheimissa ja 13.6. Belgian Courtraissa.

Santa Cruz pysyy kiireisenä koko kevään ja kesän. Tämän kuun lopussa Santa Cruz lähtee viikoksi Yhdysvaltoihin tekemään promootiota ja esittäytymään paikallisille rockvaikuttajille. Suomen-keikat jatkuvat 18.4. Helsingin Tavastialta. Kesällä Santa Cruz nähdään lukuisilla kesäfestareilla.

Bändin uusimman, Ville Juurikkalan ohjaaman videon ”We Are The Ones To Fall” voi katsoa tämän linkin kautta.

www.facebook.com/santacruzband

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Spinefarm Records / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com