Janna Hurmerinnan sinkku Sä et ole hullu on myynyt kultaa!

Kultastatukseen sinkun osalta pääsee yli 5.000 kappaleen myynnillä, jossa huomioidaan download-lataukset ja Spotify-kuuntelut. Sä et ole hullu on ollut moneen otteeseen latauslistan kärjessä ja myös Spotifyssä lähestytään miljoonan rajaa.
Mikko Harman Irlannissa ohjaamaa kappaleen videota on myös katseltu ahkerasti: YouTube-katselukertoja on jo yli miljoona.
Sä et ole hullu –sinkku on ollut pitkään radioiden voimasoitossa ja on nyt jo toista viikkoa radioiden kolmanneksi soitetuin kappale.

Loistavasti vastaanotettu ensimmäinen sinkku siivittää Jannan parhaillaan käynnissä olevaa albumituotantoa. Tuottajina toimivat Henkka Lanz/MGI ja Simo Reunamäki. Janna lähtee työstämään albumiaan Henkka Lanzin luo Los Angelesiin helmikuussa. Losissa kuvataan myös uusi video. Matkan tuliaisina julkaistaan kakkossinkku helmikuun lopulla.

Janna on luonnollisesti erittäin iloinen sinkkumenestyksestään. ”Sä et ole hullu –sinkun vastaanotto jännitti kovasti ja oli aivan käsittämättömän hienoa kun heti julkaisun jälkeen aloin saada palautetta kappaleesta. Biisi on löytänyt vastakaikua kuulijoilta ja olen saanut todella koskettavia viestejä siitä miten tarina on koskettanut ja tukenut ihmisiä. Se on parasta palautetta mitä artistina ja biisintekijänä voi saada. Tästä on erittäin hyvä jatkaa”, kertoo Janna.

www.facebook.com/Jannavirallinen