SIMPLE MINDS ‘CELEBRATE -THE GREATEST HITS +’ KAIKKI SIMPLE MINDS -HITIT YHDELLÄ TUPLALEVYLLÄ

Celebrate – Greatest Hits + kokoaa yhteen kaikki Simple Mindsin hitit, joista tunnetuimpia ovat mm. Don’t You (Forget About Me), Promised You A Miracle, Waterfront, Sanctify Yourself, She`s A River, ja Alive & Kicking. Mukana on lisäksi myös kaksi uutta kokoelmaa varten vuonna 2013 levytettyä kappaletta Broken Glass Park ja Blood Diamonds.

Vuonna 1977 perustettu Simple Minds on komeillut vuosikausia listojen kärkisijoilla, säveltänyt upealla tavalla monipuolista musiikkia sekä toiminut vaikuttajana artisteille Manic Street Preachersista Primal Screamiin ja Mobyyn asti. Yhtye on hyödyntänyt musiikissaan vaikutteita rockista, soulista, gospelista, funkista, discosta ja maailmanmusiikista sekä käsitellyt sanoituksissaan aiheita henkilökohtaisista kokemuksista aina paikallis- ja maailmanpolitiikkaan asti.

Simple Minds on julkaissut pitkän uransa aikana 17 albumia, joista viisi on myynyt platinastatukseen oikeuttavan määrän. Yhtyeen vahvuus ja jatkuvan suosion salaisuus on kattava, monimuotoinen katalogi, josta löytyy liuta ikimuistoisia kappaleita niin tunnelmointiin kuin tanssijalan nostamiseenkin. Bändi edelleen kiertää aktiivisesti areenoita ja klubeja ympäri maailmaa ja kerää vuodesta toiseen kehuja mukaansatempaavista esiintymisistään. Simple Minds valmistelee parhaillaan uutta, vielä nimeämätöntä levyään, joka julkaistaan ensi keväänä.

Simple Minds esiintyy 27. tammikuuta Helsingin The Circuksessa. Lippuja konserttiin myy Lippupalvelu.

Simple Minds:

Jim Kerr, laulu

Charlie Burchill, kitara ja koskettimet

Mel Gaynor, rummut

Andy Gillespie, koskettimet

Ged Grimes, basso

WWW.SIMPLEMINDS.COM

Mediainfo: Universal Music/Jari Halenius jari.halenius@umusic.com