Uutta Kim Heroldia – suomenkielinen sinkku Kaikki okei julkaistaan perjantaina 17.1. Julkaisua täydentää upea western-henkinen video.

Kim Herold on tullut tutuksi englanninkielisestä musiikistaan. Mm. sinkut Social Butterfly, Before I Marry You ja Easy Love ovat olleet isoja hittejä. Kim Herold on julkaissut omalla nimellään kaksi albumia Easy Love (2011) ja DrunkSoberLoveMusic (2008). Humane nimellä Kimin musiikkia on julkaistu kahden levyn verran vuosina 2005 ja 2006.Nyt englanti on vaihtunut suomeen ja Kim kertoo tilanteesta: ”Puolitoista vuotta sitten aloin kirjoittamaan uutta musiikkia ja tein ison päätöksen. Olen tehnyt kaiken aiemman tuotantoni englanniksi, mutta kun tein pari biisiä suomeksi ja lauloin niitä läheisilleni, niin sain uusia yllättäviä reaktioita. Se kosketti ja inspiroi. Oli mukava huomata kuinka paljon lähemmäksi kuulijaa pääsi suomen kielellä. Niinpä päätin ottaa riskin ja siirtyä toiseen äidinkieleeni.”Perjantaina julkaistava sinkku Kaikki okei on Kimille musiikillisesti luonteva. Rennosti rullaava ja kertsillään koukuttava biisi vie tunnelmat länkkäreiden maailmaan. Kimin mukaan kappale kertoo vapaudesta ja lainaten suoraan kappaleen sanoja ”Aistit auki elämälle, sille mikä osuu tielle. Ei kulkematonta matkaa voi koskaan päästä perille”.

Western-fiilikset on vahvasti mukana myös upealla videolla, joka saadaan nähtäväksi sinkun julkaisun yhteydessä. Kim kertoo videosta näin: ”Kun kuunneltiin valmista biisiä ohjaajamme totesi, että nyt on pakko päästä toteuttamaan joka pojan unelma ja lähteä kuvaamaan länkkärivideo. Sitä lähdettiinkin tekemään Espanjaan villinlännenkylään, jossa on kuvattu mm. Hyvät, pahat ja rumat sekä Kourallinen dollareita. Lokaatio oli upea ja ryhmän yhteishenki loistava, joten saimme aikaan hienon videon.” Videosta on nähtävissä ennakkomaistiainen täältä. 

www.kimherold.net

Keikat:

Elina Orma / Live Nation

p. 050 523 19 72

elina.orma@livenation.fi

 

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:

Satu Snellman

Universal Music Oy

p. 040 50 881 90

satu.snellman@umusic.com